Matras

Tømrer til vinduer

Matras

Hos Matras Tømrer og Snedker får du Kvalitetshåndværk, der går hånd i hånd med fremragende kundeservice. Vi er professionelle tømrer til vinduer

Få et

Gratis tilbud

Udfyld nedenstående formular for et gratis tilbud uden forpligtelse.

Tømrer vinduer er altid et godt valg, når du skal have nye vinduer

Hos os får du kvalitets tømrerfærdigheder til konkurrencedygtige og overkommelige priser. Vi bruger kun højt kvalificerede, fuldt kvalificerede håndværkere. Alt vores arbejde udføres altid med de højeste standarder og selvfølgelig med fremragende kundebehandling.

tømrer vinduer
tømrer vinduer

Hvorfor vælge Matras? Kvalitets tømrer vinduer

Tømrere er kernen i, hvad vi gør, og hvordan vi gør det. Hele vores teamet arbejde med samme høje standard, så vi alle kan bidrage til vores vision. Vi er stolte af vores team og er forpligtet til at støtte hinanden for at sikre, at vores mål og mål nås gennem konstant træning og udvikling.

Tømrer vinduer

Matras Tømrer og Snedker ApS betragter sundhed og sikkerhed som en integreret del af vores forretning. Det er vores prioritet, at alle aktiviteter og arbejde udføres på en sikker måde, og vi vil beskytte vores medarbejderes og andres sundhed, sikkerhed og velfærd, der kan blive berørt af vores aktiviteter.

Gennem konsultation og fælles involvering af vores ledelse og arbejdsstyrke henter vi medarbejdernes interesse, deltagelse og støtte i at fremme sundheds- og sikkerhedsstandarder i alle vores arbejdsmiljøer.

Hos Matras Tømrer og Snedker ApS kan vi hjælpe dig med at installere passende vinduer. Hvis et vindue i standardstørrelse ikke fungerer for dig, kan vi tilbyde et skræddersyet vindue og ramme i et materiale efter eget valg, der passer perfekt og supplerer dit værelses design og indretning, hvad enten det er en stue, soveværelse eller køkkenvindue.

For udvendige vinduer kan vi sikre, at det har de nyeste sikkerhedsfunktioner og er lavet til at modstå alt vejr og holde i mange år fremover.

.